شرکت توزیع نیروی برق شهرستان تویسرکان
اخبار » آرشیو
مدیر توزیع برق شهرستان تویسرکان خبر داد
انعقاد 1307 تفاهمنامه مدیریت مصرف با مشترکین برق تویسرکان
مدیر توزیع نیروی برق شهرستان تویسرکان از انعقاد یک هزار و ۳۰۷ مورد تفاهم‌نامه کشاورزی، صنعتی، اداری و سایر مصارف در طرح‌های مدیریت بار با مشترکین برق شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی توزیع برق شهرستان تویسرکان؛ رضا کریم پور در نشست خبری با خبرنگاران شهرستان تویسرکان با اشاره بهپیک بار تابستان سال جاری ضمن تقدیر از همکاری خوب ادارات، صنایع، کشاورزان و مردم شهرستان اظهار کرد: با برنامه‌ریزی مدون در سطح شرکت توانیر و شرکت توزیع برق استان برای گذر از پیک بار توانستیم فصل تابستان را بدون خاموشی برای مشترکین خانگی سپری کنیم.

وی همچنین با اشاره به مشارکت کشاورزان در طرح‌های مدیریت بار گفت: در این طرح کشاورزان با چهار ساعت خاموشی در ساعات اوج بار، از برق رایگان بهره‌مند می‌شدند که این طرح تشویقی برای برقراری توازن تولید و مصرف و کاهش پیک بار شهرستان بسیار موثر بود.

مدیر توزیع نیروی برق شهرستان تویسرکان با اشاره به اختصاص ۲۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار طرح‌ها و پروژه‌های این مدیریت گفت: تاکنون ۴۵۰ طرح و پروژه درحال اجرا است که ۵۰ درصد این پروژه‌ها به اتمام رسیده و مابقی در دست اقدام و تکمیل است.

وی همچنین از تبدیل شبکه سیمی به کابل خود نگهدار به عنوان مهمترین پروژه این مدیریت خبر داد و گفت: از ابتدای سال تاکنون ۳۰ کیلومتر از شبکه سیمی در راستای افزایش قابلیت اطمینان شبکه، کاهش خاموشی و جلوگیری از سرقت به کابل خود نگهدار تبدیل شده است.

کریم‌پور ادامه داد: برای تکمیل پروژه تبدیل شبکه سیمی به کابل خودنگهدار در سطح شهر تویسرکان به 50 کیلومتر کابل خودنگهدار نیاز است که در صورت تخصیص تا پایان سال تمام شبکه‌های شهر به کابل خودنگهدار مجهز می‌شود.

وی با اشاره به اینکه شبکه مسی  ۴۵ روستای شهرستان تبدیل به کابل خودنگهدار شده است، گفت: در حال حاضر ۸۵۰ کیلومتر شبکه فشار متوسط و ۶۰۰ کیلومتر شبکه فشار ضعیف در شهرستان موجود است که تاکنون بیش از نیمی از شبکه فشار ضعیف تبدیل به کابل خود نگهدار شده و در سال جاری نیز اکثر مناطق شهرک فرهنگیان، شهرک سپاه، بلوار اشرفی و شهرک قائم تبدیل به کابل خودنگهدار شد.

مدیر توزیع نیروی برق شهرستان تویسرکان در تشریح شبکه توزیع برق تویسرکان گفت: در شهرستان دو پست فوق توزیع 20/63 کیلوولت وجود دارد که بار مصرفی شهرستان را به میزان ۵۰ مگاوات تامین می‌کند.

وی ادامه داد: یک هزار و ۶۰۰ دستگاه پست توزیع و ۵ هزار چراغ روشنایی در سطح شهرستان وجود دارد که به ۵۷ هزار و ۶۰۰ مشترک برق رسانی می‌شود، که از این تعداد ۴۴ هزار مشترک خانگی، یک هزار و 400 مشترک کشاورزی و باقی مشترکین صنعتی و تجاری هستند.

کریم‌پور  با اشاره به شاخص محور بودن شرکت توزیع نیروی برق در استان گفت: برق یک کالای استراتژیک در جامعه امروزی است و نیاز به سنجش و پایش دارد و باتوجه به شاخص‌های سنجش شرکت توزیع، مدیریت توزیع نیروی برق تویسرکان در بین ۱0 شهرستان استان رتبه برتر را در چند شاخص خدماتی کسب کرده است.

وی با اشاره به خدمات قابل ارائه در نرم افزار «برق من» در راستای اجرای طرح تحول دیجیتال و دولت الکترونیک گفت: نرم افزار «برق من» در خصوص ارائه خدمات غیر حضوری در اختیار مشترکین برق است که همشهریان می‌توانند با نصب این نرم افزار ضمن مشاهده روند مصرف برق اشتراک خود سوابق پرداختی خود را نیز بدون مراجعه حضوری به اداره برق مشاهده کنند.

مدیر توزیع نیروی برق تویسرکان در پایان با اشاره به ارائه خدمات به اقشار تحت پوشش نهادهای حمایتی طبق بند (ک) تبصره 15 قانون بودجه سال 1401 گفت: در سطح شهرستان یک هزار و ۳۶۸ مشترک برق رایگان تحت حمایت بهزیستی و کمیته امداد از امتیازات قانونی در دریافت خدمات از این مدیریت بهره می‌برند.

انتهای پیام/

نظر شما:
[ لطفاً از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید ]
نام:
نظر شما:
*
ایمیل:
کدامنیتی
*

شرکت سهامي مديريت توليد، انتقال و توزيع نيروي برق ايران © کلیه حق و حقوق مادی و معنوی این سایت، متعلق به شرکت توزیع نیروی برق همدان می باشد.