شرکت توزیع نیروی برق شهرستان تویسرکان
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
اخبار » آرشیو
به مناسبت هفته پدافند غیرعامل و همزمان با برگزاری در ادارات توزیع برق استان همدان
برگزاری دوازدهمین رزمایش آماده به کاری مولدهای برق اضطراری مراکز حساس در شهرستان تویسرکان

دوازدهمین رزمایش آماده به کاری مولدهای برق اضطراری مراکز حساس ، همزمان با برگزاری در ادارات توزیع برق استان همدان توسط مدیریت توزیع برق تویسرکان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی توزیع برق شهرستان تویسرکان ؛ در این مانور آمادگی نیروها در وارد مدار نمودن مولد برق اضطراری فرانداری شهرستان تویسرکان با موفقیت مورد ارزیابی قرار گرفت.

رضا کریم پور مدیر توزیع نیروی برق شهرستان تویسرکان در نشست هماهنگی مانور که با حضور حسن قاسمی معاون سیاسی امنیتی فرمانداری شهرستان تویسرکان برگزار گردید  با اشاره به اصول استمرار خدمات ضروری در مواقع بحرانی و حفاظت از زیرساخت های حیاتی در جامعه به عنوان کارکردهای پدافند غیر عامل افزود : «حفاظت از استمرار انرژی برق از موارد حیاتی خدمت رسانی در مواقع بحرانی است که برگزاری این مانور میتواند در این زمینه مثمرثمرباشد».

حسن قاسمی نیز با اشاره لزوم حفاظت از مراکز حساس به عنوان کارکرد پدافند غیرعامل از آمادگی نیروهای توزیع برق تویسرکان در استمرار انرژی برق مراکز حساس ابراز رضایت نمود.

نظر شما:
[ لطفاً از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید ]
نام:
نظر شما:
*
ایمیل:
کدامنیتی
*

شرکت سهامي مديريت توليد، انتقال و توزيع نيروي برق ايران © کلیه حق و حقوق مادی و معنوی این سایت، متعلق به شرکت توزیع نیروی برق همدان می باشد.